Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

22:21  |  03/12/2022

Arrenquen les activitats nadalenques al municipi

 • Tió de Nadal

  Tió de Nadal

 • Caçations Solidari

  Caçations Solidari

 • Nadal a Pallejà

  Nadal a Pallejà

 • Trenet

  Trenet

 • Sant Nicolau

  Sant Nicolau

24/11/2022

El trenet, l’arribada de Sant Nicolau o la tradicional encesa de les llums de Nadal són només algunes de les propostes que donaran la benvinguda a les festes

 

El cap de setmana del 2 al 4 de desembre, Pallejà donarà la benvinguda a Nadal 2022-23 amb propostes dirigides al gaudi de tota la família com el trenet, el caçations solidari, o la tradicional encesa de les llums de Nadal de divendres a la plaça del Castell, a les 18.30 hores.

 

La inauguració de les festes nadalenques d’enguany arribarà el dia 2 amb el tren del comerç, una opció de lleure que estarà disponible fins al 3 de desembre i que consisteix en un passeig pel centre del nostre poble. El trenet realitzarà diferents rutes entre el divendres 2, de 17 a 20 hores, i el dissabte 3, d’11 a 13.30 hores. El punt d’arribada i de sortida estarà ubicat al carrer Loreto, a l’entorn del parc de la Molinada i les butlletes per participar en aquesta activitat es distribuiran entre la clientela dels comerços de Pallejà que formen part de la iniciativa.

 

També durant divendres i al punt de sortida del trenet, l’Ajuntament ha programat a les 17 hores una xocolatada oberta a tothom i, a la plaça del Castell, una actuació musical a càrrec de Christmas Swing Trio, a partir de les 17.45 hores. 

 

D’altra banda, el dia 3 la Sala Pal·làdius acollirà, 11 a 14.30 hores, la tradicional festa belga de Sant Nicolau, una trobada per la qual cal inscriure’s adreçant un correu electrònic a elcirculohispanobelga@gmail.com abans del 29 de novembre. Durant la jornada, organitzada pel Círculo Hispano-Belga de Catalunya i pel consistori, hi haurà una sessió de tómbola, una degustació de productes belgues i sorpreses per a tothom.

 

A més, els infants del municipi també estan convidats a la recerca del tió al bosc de Pallejà amb el Caçations Solidari. La inscripció es farà mitjançant el codi QR que trobareu al cartell, per un cost de 10 € que seran donats a l’Associació d’Autisme de Pallejà. L’activitat està organitzada per l’entitat Qtins 82’. Per més informació, podeu escriure un correu electrònic a quarantins82@gmail.com.Data de modificació: 24/11/2022 12:52:04