Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:09  |  03/12/2022

El 25N, alcem la veu contra la violència masclista

  • 25N

    25N

  • Sopar de sororitat

    Sopar de sororitat

  • Programació 25N

    Programació 25N

22/11/2022

La programació de la jornada conclourà amb sopar de sororitat i un espectacle a càrrec d’Impro Barcelona

 

De nou, Pallejà es prepara per reclamar l’erradicació de la violència de gènere durant la jornada del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, celebrat cada any el 25 de novembre.

 

Amb motiu d’aquesta reivindicació, el pròxim divendres a les 11 hores, la plaça de l’Ajuntament acollirà la lectura del manifest institucional amb la participació del jovent del punt T’escolto. De cara a la tarda, la plaça del Castell acollirà un concert amb la participació de Laia Guimerà, Jeaneth Costa, Abril Pastor, Marta Mínguez i Sara Uribe.

 

A les 21 hores, la Sala Pal·làdius estarà llesta per celebrar el sopar de sororitat, un àpat amb un menú divers amb aperitius, un plat principal de fideuà amb peix i marisc, postres i begudes per a tots els gustos. A continuació, s’oferirà a les persones assistents una actuació del reconegut grup Impro Barcelona. La compra de les entrades per a assistir al sopar i a l’espectacle s’ha de realitzar fins al 23 de novembre aquí, per un preu de 10 euros.

 

Podeu consultar al detall el programa d’actes amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista al document adjunt en aquesta mateixa pàgina.


Informació relacionada


Data de modificació: 22/11/2022 16:37:25