Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:24  |  27/09/2022

S’obre un procés de selecció de dos peons per a la brigada municipal

  • Foment de l'ocupació

    Foment de l'ocupació

20/09/2022

La convocatòria forma part d’un pla d’ocupació al qual es poden presentar sol·licituds fins al dia 30 de setembre

En el marc del programa metropolità de dinamització del mercat de treball, s’ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Pallejà per a la contractació durant els anys 2022 i 2023 de dos peons per a la brigada municipal. Aquestes contractacions es faran a través d’un pla d’ocupació que pretén facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones amb més dificultat per a incorporar-se al mercat de treball. Com a especificitat, les bases estableixen que s’haurà de garantir la incorporació d’almenys una dona. 

 

El període per a presentar les sol·licituds finalitzarà el proper dia 30 de setembre. Entre els criteris per accedir a aquests contractes temporals, les persones aspirants hauran d’acreditar estar en situació d’atur, inscrites com a Demandant d’Ocupació No Ocupat (DONO) en l’Oficina de Treball de la Generalitat, i complir amb el perfil professional publicat a la oferta de treball, pel que fa al mínim d’experiència i nivell formatiu exigit. Aquests requisits es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament, a la Seu electrònica i al document adjunt.

 

La presentació de sol·licituds s’haurà de realitzar a través del Registre general de l’Ajuntament, a través del tràmit habilitat per a tal efecte a la Seu electrònica o de manera presencial amb cita prèvia. Caldrà adjuntar la documentació requerida en l’anunci de la convocatòria.

 

Per a més informació, es pot trucar també a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, al telèfon 93 663 15 40.


Informació relacionada


Data de modificació: 20/09/2022 16:30:12