Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:21  |  27/09/2022

El termini per demanar el Bo Cultural Jove finalitza el 15 d’octubre

  • Bo Cultural Jove

    Bo Cultural Jove

13/09/2022

Tot el jovent que fa els divuit aquest any té l’oportunitat d’accedir a aquesta subvenció

 

El Bo Cultural Jove és una ajuda directa que atorga el Govern de l'Estat a totes aquelles persones que fan divuit anys al llarg de 2022 per adquirir tant productes com activitats relacionades amb la cultura. El termini per gaudir d'aquesta ajuda de quatre-cents euros conclou el pròxim 15 d'octubre.

 

Amb l'objectiu de fomentar l'accés a diverses expressions culturals, aquesta subvenció es divideix en els següents tres apartats:

 

- Dos-cents euros destinats a les arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i abonaments pel teatre, concerts, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.

 

- Cent euros per a productes físics com llibres, revistes, premsa, videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.

 

- Cent euros dirigits al consum digital o en línia, com subscripcions a plataformes musicals o de lectura; compra d'audiollibres i de llibres digitals (e-books); subscripcions a pòdcasts, videojocs en línia, a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

 

La sol·licitud es pot realitzar fins a mitjan del mes que ve directament des d’aquest enllaç.

 

Trobareu tota la informació a la pàgina web oficial d’aquests ajuts: bonoculturajoven.gob.es.Data de modificació: 13/09/2022 16:52:42