Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:35  |  27/09/2022

La vila es prepara per celebrar la fira «Pallejà al Carrer»

  • Fira 'Pallejà al Carrer'

    Fira 'Pallejà al Carrer'

  • Fira

    Fira

07/09/2022

Pallejà acollirà un cap de setmana de gastronomia, actuacions musicals i de dansa, exhibicions esportives i un rocòdrom

 

El municipi es prepara per donar el tret de sortida a la fira «Pallejà al Carrer» els pròxims 17 i 18 de setembre, una iniciativa fomentada per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona amb la voluntat de dinamitzar el teixit comercial pallejanenc i, alhora, oferir a la ciutadania un cap de setmana amb activitats per a tots els gustos.

 

El dia 17, les persones que s'apropin a l'acte d'11 a 20 h podran participar en un rocòdrom i visitar les diverses parades amb comerços i entitats, actuacions de música i ball, mostres de gastronomia i exhibicions esportives disponibles durant el cap de setmana. A partir de les 20 h i fins a la mitjanit, tothom podrà assistir a la tradicional nit de tapes al mercat municipal.

 

Emmarcada en aquesta iniciativa, està previst que diumenge dia 18 se celebri al parc de la Molinada la sisena edició de la Fira Animalista, organitzada per l'associació SOS Ladridos amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pallejà amb l'objectiu de crear un espai en el qual donar veu als drets dels animals i conscienciar la ciutadania sobre aquest aspecte.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/09/2022 09:23:20