Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

00:00  |  10/08/2022

Important baixada de l’atur al municipi de Pallejà, que cau per sota del 7 %

  • Atur

    Atur

13/07/2022

El mes de juny va finalitzar amb una taxa del 6,9 %, una xifra molt per sota de la mitjana comarcal i metropolitana

Segons les dades publicades per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, les últimes xifres registrades mostren que el mes de juny va acabar amb una taxa d’atur del 6,9 % i amb 373 persones desocupades. Aquesta important baixada de l’atur manté aquest índex molt per sota de la mitjana de la comarca, que està en el 8,7 %, i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que va acabar el mes de juny amb una taxa del 9,1 %.

 

A nivell comarcal, l’atur ha registrat un major descens principalment en els sectors relacionats amb els serveis a la producció, el comerç, la restauració i l’hoteleria, tant respecte al mes anterior com respecte el mateix període de l’any anterior. Un altre dels sectors que ha reduït considerablement l’atur ha estat el de la construcció, que ha registrat el tercer major descens respecte l’any anterior.

 

L’Ajuntament de Pallejà continua treballant amb la intenció d’impulsar la creació de llocs de treball i afavorir la inserció laboral de les persones desocupades. En aquesta línia s’ofereixen periòdicament cursos i tallers destinats a fomentar l’emprenedoria i a facilitar que els pallejanencs i les pallejanenques puguin trobar una oportunitat laboral.Data de modificació: 13/07/2022 14:17:12