Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

19:18  |  25/06/2022

La Nit de Sant Joan omplirà Pallejà de música i disbauxa

  • Nit de Sant Joan

    Nit de Sant Joan

  • Sant Joan 2022

    Sant Joan 2022

  • Revetlla Jove 2022

    Revetlla Jove 2022

22/06/2022

Pallejà escalfa motors per donar la benvinguda a la Flama del Canigó i estendre la música i el ball per tots els racons de la vila la nit del 23 de juny

La Flama del Canigó, vinguda de les comarques catalanes del Vallespir i el Conflent, es plantarà a terres pallejanenques a partir de les 19.15 hores del pròxim 23 de juny de la mà d’un grup d’atletes que la portaran corrent des de Molins de Rei fins al Castell. Seguidament, després de la lectura del manifest, es donarà pas a l’encesa de la foguera de les entitats.

 

Després de sopar començarà la festa gran, ja que la plaça del Castell s’engalanarà per organitzar un ball popular amb els millors hits de totes les èpoques a partir de les 23 hores. L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania la possibilitat d’adreçar-se a la recepció del Castell per reservar taules a un preu de 20 €, que inclou coca i cava per a quatre persones.

 

Per altra banda, el jovent pallejanenc podrà gaudir de la revetlla de Sant Joan a la pista coberta de la Zona Esportiva de Pallejà, que acollirà una sessió musical del DJ Jose RH des de les 0 hores, amb servei de bar a l’interior i entrada totalment lliure, que s’allargarà fins a les quatre de la matinada.

 

Revetlla amb precaució

El foc i la pólvora són els protagonistes de la revetlla de Sant Joan. Aquest fet, sumat a l’onada de calor que ha viscut el país durant les últimes setmanes, fa que el risc d’incendis s’accentuï i, per tant, la ciutadania ha d’anar amb especial cura per no perjudicar el privilegiat entorn natural de la vila.  En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ja va anunciar fa uns dies la prohibició de llençar petards i coets a menys de 500 metres de zones boscoses de Collserola.

 

Altrament, l’Ajuntament i Protecció Civil posen en relleu una sèrie de recomanacions per gaudir d’una revetlla de Sant Joan segura. En primer lloc, s’ha d’evitar subjectar la pirotècnia amb les mans, així com no apropar-la a la cara ni al cos i fer servir mitjans segurs per encendre els petards, com ara metxes.

 

Davant situacions de perill o emergència, cal adreçar-se al telèfon d'emergències 112 o al 93 663 01 02 de la Policia Local.


Informació relacionada


Data de modificació: 22/06/2022 16:16:40