Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:06  |  25/06/2022

Un estiu ple d’activitats per a la gent gran de Pallejà

  • Casal de la Gent Gran

    Casal de la Gent Gran

22/06/2022

El Casal de la Gent Gran organitzarà activitats de càlcul i literatura, així com manualitats i una aproximació al món de les noves tecnologies

L'Ajuntament de Pallejà i el Casal de la Gent Gran organitzen, entre el 27 de juny i el 8 de juliol, un ventall d'activitats obertes a tothom i per a les quals no cal inscripció prèvia.

 

Les sessions, que aniran conduïdes per l'Alberto Cañabete i l'Adrián Tapia, inclouran jocs de cartes i de coneixença, endevinalles i sopes de lletres així com treballs manuals que van des de construir un marc de fotos, fins a fabricar de forma casolana un portallapis i un atrapa somnis.

 

La graella d'activitats també inclou un taller per aprendre a fer malabars, una trobada a on es parlarà de literatura i una altra amb la història de Pallejà com a protagonista. També es desenvoluparan sessions durant les quals es farà una introducció a la gent gran en el món de les noves tecnologies amb explicacions sobre el funcionament del telèfon mòbil i de les aplicacions d'imatges.

 

Per a qualsevol consulta sobre les activitats estiuenques, podeu adreçar-vos al telèfon del Casal de la Gent Gran, al 93 663 19 35, els matins de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 15 a 19.30 hores.Data de modificació: 22/06/2022 16:12:40