Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:58  |  25/06/2022

El Castell acollirà una xerrada sobre energia solar i comunitats energètiques

  • Plaques solars

    Plaques solars

  • Xerrada sobre difusió fotovoltaica i comunitats energètiques

    Xerrada sobre difusió fotovoltaica i comunitats energètiques

22/06/2022

L’Ajuntament de Pallejà i l’AMB organitzen una sessió informativa sobre l’autoconsum fotovoltaic

La crisi climàtica és un greu problema que posa en perill el territori i el nostre futur. En els darrers anys, s’ha fet palpable la necessitat urgent de dur a terme una transició energètica cap a un model de societat més sostenible i respectuós amb el medi ambient. 

 

En aquest sentit, una de les accions que la ciutadania pot aportar és generar la seva pròpia  energia amb fons renovables – com és el sol – per contribuir a la mitigació del canvi climàtic i, alhora, estalviar recursos.

 

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Pallejà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona organitzen un col·loqui informatiu al Castell el pròxim 29 de juny a càrrec de l’especialista en energia sostenible i director de l’Estudi Ramon Folch, Ivan Capdevila, a partir de les 18.30 hores. El ponent oferirà una sessió informativa sobre el funcionament de les comunitats energètiques i de l’energia solar, la tecnologia que en fa possible el seu aprofitament i les possibilitats d’instal·lació de plaques fotovoltaiques.

 

Per a més informació sobre l’acte es pot contactar amb l’Ajuntament de Pallejà a través del correu electrònic plj.mediambient@palleja.cat o trucant al telèfon 93 663 00 00.Data de modificació: 22/06/2022 16:07:09