Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:33  |  25/06/2022

El Castell acollirà una jornada formativa de protecció de dades

  • Jornades formatives protecció de dades

    Jornades formatives protecció de dades

17/06/2022

Jordi Ventura, expert en ciberseguretat i gestió de la informació, serà el ponent de la trobada

Les associacions d’empreses del polígon de Pallejà i de Cervelló organitzen el pròxim 30 de juny unes jornades formatives adreçades a instruir al públic assistent sobre normativa, obligacions, protocols, drets i garanties de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

 

El programa estarà dividit en dos blocs, dirigits per Jordi Ventura, referent en qüestions de protecció de dades. La primera part del col·loqui es dedicarà a explicar els conceptes claus de la nova normativa, entre les 9 i les 10.20 h. A continuació, de 10.20 a 11 h es donarà pas a un cafè networking per a intercanviar impressions entre totes les persones assistents i aprofitar per fer créixer la xarxa de contactes amb professionals d’interessos compartits.

 

El segon bloc, que es desenvoluparà entre les 11 i les 12 h, estarà orientat a qüestions pràctiques centrades al voltant dels protocols de clàusules, drets i incidències o bretxes de seguretat i una explicació sobre la importància dels drets digitals. Per concloure la trobada, el ponent moderarà una sessió de preguntes i debat que tancarà la jornada.

 

L’acte es farà a la Sala Gran del Castell de Pallejà (Av. Prat de la Riba, 24). Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a les instal·lacions de La Molinada o bé enviar un correu a adel.palleja@palleja.cat o a contacte@aepalleja.cat.

 

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Pallejà, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cervelló, amb la col·laboració de l’empresa Windat.


Informació relacionada


Data de modificació: 17/06/2022 11:23:20