Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

19:48  |  26/05/2022

S’amplia l’oferta formativa en l’àmbit de les competències digitals

  • Centre acreditat ACTIC

    Centre acreditat ACTIC

  • Curs de fotografia amb smartphone

    Curs de fotografia amb smartphone

10/05/2022

Es posa en marxa un curs de preparació per obtenir el certificat ACTIC i un de fotografia amb smartphone per a millorar la imatge d’un negoci a internet

L’Ajuntament de Pallejà, en el marc del recull d’activitats del servei de mercat treball de la Diputació de Barcelona, ofereix una formació subvencionada de 30 hores per a preparar els continguts necessaris que permetin obtenir el certificat ACTIC MITJÀ. Aquesta és una certificació acreditativa de les competències digitals que permet demostrar les seves habilitats amb les tecnologies de la informació i la comunicació mitjançant una prova per ordinador. L’Ajuntament de Pallejà és un centre acreditat per a la realització d’aquesta prova.

 

El curs s’iniciarà el dia 16 de maig i finalitzarà el dia 25 del mateix mes. S’impartirà a La Molinada (avda. Prat de la Riba, 27) de dilluns a divendres de 10 a 13.45 hores.

 

Una altra formació que es posa en marxa aquest mes de maig és un curs per a fer fotografies professionals amb un smartphone. L’objectiu és que les persones assistents aprenguin a treure el màxim profit a les fotografies dels seus productes o serveis per a millorar, així, la imatge dels seus negocis a internet i a les xarxes socials. Aquesta informació es farà també de manera presencial a La Molinada el dimarts 17 de maig de 14.30 a 16.30 hores.

 

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local a través del telèfon 93 663 15 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça adel.palleja@palleja.cat. En el cas del curs de preparació per al certificat ACTIC, també es pot realitzar la sol·licitud a través de l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 10/05/2022 16:21:24