Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

20:10  |  26/05/2022

Un cap de setmana ple de propostes per a petits i grans

 • Torneig de dòmino

  Torneig de dòmino

 • El Molinet Màgic

  El Molinet Màgic

 • Les històries de l'avi Josep

  Les històries de l'avi Josep

 • Creus de Maig

  Creus de Maig

10/05/2022

A les Jornades de la Gent Gran s’afegeixen altres activitats com una sessió de contes, la celebració de las Creus de Maig o un taller amb cuina solar

Aquest divendres es donarà el tret de sortida a les Jornades de la Gent Gran amb una xocolatada i actuacions a la Sala Pal·làdius dels grups de ball en línia, de balls de saló, sevillanes, zumba i sardanes. L’acte, que començarà a les 18 hores, comptarà també amb la col·laboració i l’actuació de Jeaneth Costa i el grup de dansa Palmas y al Compás. 

 

A la mateixa hora, a la Biblioteca de Pallejà, el grup d’animació Contents Contem Contes Cantant oferirà la història del Molinet Màgic, per a infants a partir dels 4 anys.

 

Dissabte hi haurà altres propostes en el marc de les XIII Jornades de la Gent Gran. A les 9 hores s’iniciarà el torneig de dòmino al Casal de la Gent Gran. A la tarda, els pallejanencs i les pallejanenques podran gaudir d’una representació teatral a la Sala Pal·làdius. Recordem que per poder gaudir de l’obra “Les històries de l’avi Josep” és necessari adquirir prèviament l’entrada a través d’aquest enllaç. En cas de dificultat, el dijous 12 de maig, de 10 a 13 hores, està previst habilitar un punt de suport a la compra al Casal de la Gent Gran.  

 

Diumenge dia 15 serà també la Sala Pal·làdius la que acollirà la celebració de les Creus de Maig, una activitat organitzada pel Centre de dansa Cristina Blanco i el Centro Cultural Andaluz de Pallejà amb el suport de l’Ajuntament . A partir de les 11.30 hores hi haurà l’actuació en directe dels grups de ball del centre, a més d’altres artistes convidats.

 

La darrera de les opcions que us proposem és una activitat familiar que s’emmarca dins les activitats de la Jugatecambiental. Diumenge, a les 12.30 hores, al Parc de la Molinada, els infants i els pares i mares podran aprendre tècniques i hàbits per optimitzar l’eficiència energètica a casa. Així mateix, podran experimentar amb una cuina solar.


Informació relacionada


Data de modificació: 10/05/2022 16:23:22