Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

20:35  |  26/05/2022

Ja es poden adquirir les entrades per gaudir de ‘Les històries de l’avi Josep’

  • Les històries de l'avi Josep

    Les històries de l'avi Josep

  • Les històries de l'avi Josep

    Les històries de l'avi Josep

06/05/2022

La representació teatral, que forma part de les XIII Jornades de la Gent Gran, es farà el dissabte 14 de maig a la Sala Pal·làdius

Aquesta setmana s’han posat a la venda les entrades per a la representació teatral que es durà a terme el pròxim dissabte 14 de maig, a les 19 hores, a la Sala Pal·làdius. La funció forma part de les XIII Jornades de la Gent Gran, una iniciativa que es va haver de suspendre dos anys seguits per la pandèmia i que torna amb una programació d’activitats per fomentar un envelliment actiu.

 

L’obra representada porta per títol ‘Les històries de l’avi Josep’ i és un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig basat en quatre històries que només tenen dues coses en comú: són relats basats en fets reals i neixen a través de les converses entre l’avi Josep i la seva neta, la Mar, en les quals s’expliquen les vivències dels personatges i es veuen les contradiccions i reflexions que es produeixen al parlar de segons quins temes amb dues persones d’edats tan diferents.

 

Les entrades s’han posat a la venda a través del web entrapolis.com. El preu de la funció és de 8 euros. En cas que alguna persona tingui dificultats per poder comprar les entrades, s’habilitarà un punt de suport per poder adquirir-les al Casal de la Gent Gran els dies 5 i 12 de maig de 10 a 13 hores.


Informació relacionada


Data de modificació: 06/05/2022 12:13:50