Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

20:28  |  26/05/2022

Tot a punt per a gaudir d’una nova edició del Carnestiu

  • Carnestiu 2022

    Carnestiu 2022

29/04/2022

Les inscripcions per a desfilar a la rua del Carnestoltes i accedir al ball de disfrasses s’han de fer abans del 23 de maig

Pallejà no vol deixar passar l’oportunitat de celebrar el Carnestoltes amb els seus veïns i les seves veïnes i és per això que aquest any organitzarà una nova edició del Carnestiu, que arribarà el dissabte 28 de maig. Les activitats, però, s’iniciaran divendres 27 amb una festa de precarnaval a la Sala Pal·làdius a càrrec dels Quarantins i amb una temàtica: la pel·lícula Grease.

 

El dissabte, la celebració començarà a les 10 hores del matí amb la tradicional rua matinal dels Kaco estrelles que sortiran per dinamitzar la ciutadania pels carrers del poble. Serà a les 20.30 hores quan les comparses es concentraran a la plaça del Castell i a les 21 hores hi haurà el pregó a càrrec dels Quarantins dels anys 81 i 82. Posteriorment, a les 21.30 hores, començarà a caminar la gran rua del Pallejà. La desfilada acabarà a la pista coberta de la zona esportiva, on es farà el ball de disfresses amb la música de Tapeo Sound i disco mòbil per allargar la nit.

 

Diumenge 29, els protagonistes seran els nens i nenes del municipi, que podran participar en la rua infantil, que sortirà a les 11 hores de la plaça del Castell, i d’un espectacle d’animació infantil amb la disco Publy Sound.

 

Per tal d’assolir una millor organització de la festa, es demana a les comparses i als grups que vulguin participar en la rua que s’inscriguin abans del 23 de maig a través de l’enllaç adjunt. El dimarts 24 de maig, a les 19 hores, es convocarà una reunió informativa en la qual es podran recollir la documentació i les polseres per accedir al ball. Es recorda que que no poden  participar en la rua vehicles, carrosses, elements mòbils i equips de música.  


Informació relacionada


Data de modificació: 29/04/2022 13:09:38