Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:08  |  20/01/2022

Es posa en marxa el 16è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans

  • 16è Cicle d'activitats a parcs i rius metropolitans

    16è Cicle d'activitats a parcs i rius metropolitans

14/01/2022

La iniciativa vol fomentar l’educació ambiental amb propostes diverses com rutes guiades, tallers i activitats d’observació

El proper 23 de gener s'iniciarà el nou calendari del 16è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Es tracta d’una proposta educativa i lúdica organitzada de manera conjunta per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu de ciències naturals de Barcelona i els ajuntaments participants. Ofereix una programació anual d'activitats relacionades amb la biodiversitat i la sostenibilitat que tenen lloc en cap de setmana i que permeten gaudir dels entorns naturals i obtenir, alhora, nous coneixements. La proposta és ben variada i diversa, i s’hi poden trobar des de passejades per l’entorn, tallers, activitats d’observació i visites guiades per conèixer la fauna i la flora dels diferents espais metropolitans. A Pallejà, el dia 30 d’abril està previst organitzar un itinerari guiat i un taller per conèixer la biodiversitat del Parc de la Molinada i la riera de les Rovires.

 

Totes les activitats són gratuïtes i estan destinades a un públic familiar. Les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia trucant al 93 256 22 20 de dilluns a divendres de 10 a 13 hores o enviant un correu electrònic a l’adreça activitatsmetropolitanes@bcn.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/01/2022 12:55:05