Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:11  |  20/01/2022

Pallejà recupera la Cavalcada de Reis

  • Cavalcada Reis

    Cavalcada Reis

  • Cavalcada de Reis 2022

    Cavalcada de Reis 2022

03/01/2022

Melcior, Gaspar i Baltasar també recolliran les cartes dels infants en tres punts habilitats per evitar aglomeracions

Aquest any, els pallejanencs i les pallejanenques podran tornar a gaudir de la Cavalcada de Reis. La Sàvia Mallerenga i l’Ajuntament han adaptat aquest esdeveniment per garantir una cavalcada segura, respectant les mesures contra la COVID marcades per les autoritats sanitàries.

 

Ses Majestats els Reis d’Orient seran rebuts a les 18 hores a l’edifici del Castell per l’alcaldessa, que els lliurarà la clau que obre totes les llars del poble i poder repartir els regals. Amb la voluntat d’evitar aglomeracions i que cap infant es quedi sense viure aquesta nit màgica, l’acte i l’inici de la cavalcada es podran seguir en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament de Pallejà, al qual es pot accedir a través del QR del cartell adjunt.

 

A les 18.15 hores es donarà el tret de sortida a la Cavalcada de Reis que sortirà de la plaça del Castell en direcció al carrer Pau Claris i recorrerà el carrer Mare de Déu de Loreto, el carrer Vallès i Ribot, l’avinguda Prat de la Riba, el carrer de les Moreres, el carrer Joan Molins Parera i el carrer de l’Església. Per evitar aglomeracions, es demana a la ciutadania que tothom es quedi a la part del recorregut més proper a casa seva, respectant la distància de seguretat entre persones i fent ús de la mascareta. Aquest any no es llençaran caramels des de les carrosses, però els patges repartiran bossetes entre els infants.

 

Un cop finalitzada la cavalcada, els infants podran lliurar les cartes a Ses Majestats en els tres punts habilitats per a fer-ho, un per a cada Rei. Baltasar estarà a la plaça del Castell, Melcior a la plaça de la Llum i Gaspar al parc de la Molinada. Els nens i les nenes els hi podran donar la carta de forma ordenada, mantenint la distància entre les persones i amb la mascareta posada.

 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la feina de Protecció Civil, de les persones voluntàries, de la Comissió de Reis, dels treballadors i les treballadores municipals i de Creu Roja, que amb el seu treball i esforç faran possible que Pallejà torni a viure una nit màgica.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/01/2022 14:42:31