Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

12:21  |  17/09/2021

Obert el termini per optar al programa de termalisme de l’Imserso

  • Balneari

    Balneari

14/09/2021

La iniciativa ofereix estades i tractaments termals a preus reduïts per a persones majors de 65 anys o que estiguin cobrant alguna prestació

L’Imserso torna a obrir una nova convocatòria per accedir al seu programa de termalisme, que ofereix tractaments termals a preus reduïts amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones grans, així com la promoció d’un envelliment actiu, la millora de la salut i la prevenció de la dependència. Poden accedir-hi totes aquelles persones que hagin complert els 65 anys o bé no els hagin fet però estiguin rebent algun tipus de prestació com podria ser la de viudetat o la de pensionista. Les estades poden ser de 10 o de 12 dies i inclouen l’allotjament en règim de pensió complerta en un balneari, un reconeixement mèdic i els tractaments termals receptats, a més d’activitats d’oci i temps lliure.

 

Hi ha temps per a presentar la sol·licitud fins al dia 30 de setembre a través de la seu electrònica de l’Imserso. En cas que hi hagi alguna persona amb dificultats per a fer-ho, pot trucar a Serveis Socials de Pallejà (telèfon 93 663 36 20) i se li donarà dia i hora per ajudar-lo a fer el tràmit.

 

Per ampliar aquesta informació, podeu consultar el web de l’Imserso.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/09/2021 13:07:58