Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:12  |  17/09/2021

La Jugatecambiental reprèn la seva activitat el 19 de setembre

  • Jugatecambiental

    Jugatecambiental

  • Programació Jugatecambiental

    Programació Jugatecambiental

08/09/2021

Cada diumenge, el parc de la Molinada acollirà activitats diverses com tallers, jocs i una pedalada contra el canvi climàtic

L'Ajuntament de Pallejà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona organitzen de manera conjunta una nova edició de la Jugatecambiental, un espai educatiu en el que els infants poden aprendre i experimentar a través del joc aspectes relacionats amb el consum responsable, la mobilitat sostenible i la descoberta de l’entorn. Aquesta iniciativa es reprendrà el proper 19 de setembre al parc de la Molinada d’11.30 a 14 hores. Totes les activitats, que començaran mitja hora més tard, es faran seguint les mesures de prevenció davant la Covid i serà obligatori l’ús de mascareta. S’ofereix també la possibilitat de portar la bicicleta i reparar-la amb els Bicikits, que es poden demanar en préstec. 

 

La primera de les propostes, prevista per al mateix dia 19 de setembre, serà ‘Pintem amb fang’, una activitat artística en la qual s’utilitzaran elements naturals del parc i fang. Fins a finals del mes novembre s’oferiran altres jocs i tallers relacionats amb la qualitat de l’aire, la contaminació acústica i el malbaratament alimentari, així com d’altres per fomentar el reciclatge i per descobrir la fauna i la flora del parc.  Tots els tallers i itineraris estan conduïts per educadors ambientals.

 

Consulteu el calendari d’activitats en el cartell adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 08/09/2021 08:29:23