Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:05  |  17/09/2021

Cursos i tallers per aconseguir noves oportunitats laborals

  • Eines per al teu futur - setembre 2021

    Eines per al teu futur - setembre 2021

01/09/2021

Fins al mes de desembre s’han programat tallers d’informàtica, seguretat alimentària i orientació en la recerca de feina

Durant el tercer quadrimestre de l’any, l’Ajuntament de Pallejà oferirà nous cursos i tallers en el marc del programa ‘Eines per al teu futur’. Es tracta d’un cicle formatiu destinat prioritàriament a persones desocupades del municipi que vulguin ampliar les seves competències i aconseguir, així, noves oportunitats laborals.

 

De setembre a desembre, s’han programat accions formatives en diferents àmbits, com un curs d’informàtica sobre el control numèric que s’impartirà a l’edifici del Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts, i un curs de manipulació d’aliments, a més de donar eines i recursos a petites empreses i persones autònomes per a millorar els seus negocis. De fet, al mes de novembre s’oferirà un taller de networking empresarial sobre la cooperació d’alt impacte amb altres empreses de l’entorn.

 

Un altre dels àmbits serà el del foment de l’ocupació i l’orientació laboral. En aquest sentit, al mes d’octubre s’impartirà un taller en línia de 10 hores sobre la xarxa Linkedin per potenciar la recerca de feina. Aquest quadrimestre s’ofereix també una formació anomenada Competències per l’Ocupació destinada a aquelles persones que vulguin conèixer els elements que condicionen i dificulten la incorporació al mercat laboral, així com reconèixer aquelles competències més demandades per les empreses. Es preveu també oferir sessions grupals de millora de l’ocupabilitat on es parlarà del mercat de treball, de la preparació d’entrevistes i de l’actitud que cal tenir vers la recerca de feina.

 

Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27) o a través de l’enllaç adjunt. La data límit d’inscripcions serà el mateix dia d’inici del curs, sempre que hi hagi places disponibles.

 

Podeu consultar també el díptic informatiu amb més informació sobre el contingut dels cursos, les dates i els horaris previstos.

 


Informació relacionada


Data de modificació: 01/09/2021 12:25:07