Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:53  |  28/07/2021

Prop d’un centenar de persones participen en una campanya de donació de sang

  • Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits

    Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits

  • Donació de sang - Juliol 2021

    Donació de sang - Juliol 2021

21/07/2021

Una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits va visitar Pallejà el passat dijous amb la voluntat de garantir les reserves de sang als hospitals

El passat dijous, 15 de juliol, Pallejà va acollir una nova jornada de donació destinada a augmentar els baixos índex de sang existents al Banc de Sang i Teixits. La campanya va tenir una molt bona acollida per part de la ciutadania. Un total de 98 persones es van apropar al Castell per donar sang, de les quals 83 van poder fer-ho. També va haver-hi una persona que va fer donació de moll d’os. La resta van ser oferiments de persones que, en aquell moment, per motius diversos, no varen poder donar sang. D’aquestes 83 persones, n’hi havia 5 que feien la seva primera donació.

 

Des de l’Ajuntament de Pallejà i el Banc de Sang i Teixits es vol felicitar i agrair a totes les persones la seva participació i col·laboració en la jornada. Gràcies al seu gest solidari, 249 pacients dels hospitals es podran beneficiar de la sang recollida en els seus tractaments.


Informació relacionada


Data de modificació: 21/07/2021 14:53:25