Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

19:55  |  28/07/2021

Obert el termini per demanar una plaça en el Programa de turisme de l'Imserso

  • Programa de Turisme de l'Imserso

    Programa de Turisme de l'Imserso

07/07/2021

Les sol·licituds per aquesta iniciativa, que vol fomentar un envelliment actiu, s’han de tramitar de manera telemàtica de l’1 al 30 de juliol

Les persones interessades en participar en el Programa de Turisme de l’Imserso per a la temporada 2021-2022 tenen fins al dia 30 de juliol per a presentar la seva sol·licitud. Només hauran de fer-ho aquelles que hi accedeixin per primera vegada o bé que reprenguin la participació després d’un període inactiu. Els que hi van participar en temporades anteriors han de rebre una carta a casa amb les seves dades per confirmar-les o bé modificar el seu contingut.

 

El tràmit s’haurà de fer de manera telemàtica a través de l’enllaç adjunt. L’Ajuntament, a través del seu departament de Serveis Socials (rambla Pau Casals, 6) ofereix suport a totes aquelles persones que, per la seva situació, no puguin tenir accés a internet. Les persones que necessitin fer ús d’aquest servei tenen temps per a demanar-ho fins al 26 de juliol.

 

Recordem que l’objectiu de l’Imserso és fomentar un envelliment actiu i facilitar que la gent gran pugui viatjar a preus assequibles a través dels programes que s’ofereixen a la zona costera peninsular, a les illes o de turisme interior (que inclou circuits culturals, turisme de natura, capitals de província o ciutats com Ceuta i Melilla).

 

Per optar-hi, cal ser pensionista de jubilació, de viudetat (si es té més de 55 anys), preceptor de prestacions o subsidis per desocupació (i més de 60 anys) o titular o beneficiari de la seguretat social de més de 65 anys. Les persones usuàries podran anar acompanyades de la seva parella, sense necessitat que aquesta compleixi amb els requisits d’edat o pensió. Tant les persones titulars com les acompanyants han de poder valdre’s per si mateixes per poder realitzar les activitats bàsiques de la vida diària.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/07/2021 14:13:05