Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:33  |  28/07/2021

L’Ajuntament convoca nous ajuts per a fomentar l’ocupació

  • Atur

    Atur

02/07/2021

Es destinaran fins a 4.000 euros a aquelles empreses que incorporin persones a l’atur o converteixin contractes en indefinits

L’Ajuntament de Pallejà posa en marxa una nova línia d’ajuts que vol potenciar l’ocupació al municipi. En el marc del programa Pallejà Contracta, es preveu destinar a les empreses locals una subvenció per treballador/a que incorporin durant un mínim de 6 mesos. Aquesta serà de 4.000 euros en els casos en que la contractació es faci a jornada completa, i de 2.000 euros si es tracta d’una contractació a mitja jornada. Aquestes incorporacions han de ser de persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Local d’Ocupació de Pallejà i a les Oficines de Treball de la Generalitat, ubicada a Sant Vicenç dels Horts. Així mateix, han de ser persones que portin un mínim de tres mesos empadronades al municipi.

 

La convocatòria preveu també subvencionar les empreses ubicades prioritàriament a Pallejà que converteixin en indefinits els contractes de treballadors en situació de temporalitat.

 

Les empreses interessades en accedir aquests ajuts tenen fins al dia 11 d’octubre per a presentar-ne la sol·licitud de manera telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Pallejà.  Podeu ampliar aquesta informació consultant les bases en el document adjunt o trucant al telèfon 93 663 15 40.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/07/2021 08:23:10