Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:07  |  17/06/2021

Es donen a conèixer els llistats d’admesos a les llars d’infants municipals

  • Llar d'Infants Municipal

    Llar d'Infants Municipal

11/06/2021

Aquest matí s’ha celebrat el sorteig públic que determina l’ordre de les sol·licituds i estableix quines obtenen plaça i quines es mantenen en llista d’espera

L’Ajuntament de Pallejà publica avui les llistes d’admesos de la preinscripció a les llars d’infants municipals per al curs 2021-2022. Aquest matí s’ha celebrat el sorteig públic que havia de determinar l’ordre de les sol·licituds empatades a punts.

 

En el cas de l’Espurna, només era necessari utilitzar aquest barem a P2. En aquest cas, hi ha 6 infants que han obtingut la plaça i 2 que romandran en llista d’espera. En el cas de P0 i P1 no ha estat necessari fer el sorteig perquè el nombre d’inscrits ha estat igual o inferior al de places i, per tant, tots els alumnes han estat admesos.

 

Les famílies d’infants de P0 i P2 que han escollit com a primera opció la llar d’infants Les Rovires, també tenien la plaça garantida atès que el nombre de sol·licituds no ha superat el total de places disponibles. En canvi, el sorteig ha servit per determinar quins infants obtenien una de les 19 places disponibles. Són sis les famílies que estan en llista d’espera per si hi ha alguna baixa durant el procés de matriculació. Aquesta s’haurà de formalitzar del 16 al 22 de juny de 2021. 

 

Podeu consultar els llistats d’admesos i de les llistes d’espera en els documents adjunts.


Informació relacionada


Data de modificació: 11/06/2021 13:30:13