Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:09  |  17/06/2021

Es creen tres borses de treball municipals per cobrir necessitats puntuals

  • Borsa de treball

    Borsa de treball

08/06/2021

L’Ajuntament ha obert els processos per seleccionar tècnics/ques de Joventut, treballadors/es familiars i auxiliars de la llar

Aquesta setmana s’han publicat les bases de diferents processos de selecció per a crear tres borses de treball municipals. La voluntat de l’Ajuntament és poder cobrir les necessitats urgents, inajornables i temporals que puguin sorgir en aquests llocs de treball, i fer-ho de manera ràpida i àgil per garantir que aquests canvis no afectin a la qualitat del servei que s’ofereix a la ciutadania.

 

Un dels processos és per crear una borsa de treball de tècnics/ques de Joventut. Hi podran accedir les persones que puguin acreditar un grau universitari o diplomatura en l’especialitat d’Educació Social o similar, i el nivell de suficiència C1 de català. Les sol·licituds s’han de fer arribar a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament del 8 al 17 de juny (ambdós inclosos).

 

Els altres dos processos oberts són per a crear una borsa de treballadors/es familiars i una altra d’auxiliars de la llar. En el primer cas, les persones que hi vulguin optar hauran de disposar d’un títol reconegut per la Generalitat de Catalunya de treballador familiar o un cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en atenció sociosanitària o similar. La seva funció serà atendre i ajudar persones assistides en les seves necessitats bàsiques, a infants i gent gran, i intervenir en àmbits familiars en situació de risc, entre d’altres. En el cas d’auxiliars de la llar, no es requereix cap titulació concreta. Les persones seleccionades hauran de fer tasques en domicilis particulars, com neteja i organització, donar suport a famílies i acompanyar persones amb dificultats. En aquests dos casos, les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la Seu electrònica del 9 al 18 de juny (ambdós inclosos).

 

Podeu consultar les bases de les tres convocatòries en els documents adjunts.


Informació relacionada


Data de modificació: 08/06/2021 13:58:20