Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:49  |  17/06/2021

Un servei per afavorir la inserció laboral de les persones desocupades

  • Xarxa Xaloc

    Xarxa Xaloc

28/05/2021

La Molinada acull el Servei Local d’Ocupació, que ofereix accés a ofertes de treball i orientació per a la recerca de feina

El Servei Local d’Ocupació, ubicat a La Molinada, ofereix tot un seguit d’eines i recursos per facilitar la recerca de feina als veïns i veïnes de Pallejà que es troben en situació d’atur o volen canviar de lloc de treball. Els ciutadans i ciutadanes poden donar-se d’alta com a demandants d’ocupació per accedir a les ofertes de treball que gestiona el servei, que actualment són 35, així com a la formació gratuïta que es programa de forma periòdica. En el que portem d’any, el Servei Local d’Ocupació ha registrat 93 contractes a la borsa de treball i ha gestionat un total de 64 ofertes.

 

Inscriure’s al servei és molt senzill. Només cal enviar un correu electrònic a alguna d’aquestes adreces: adel.palleja@palleja.cat o molnervl@palleja.cat, o bé trucar al telèfon al telèfon de La Molinada, el 93 663 15 40. El personal tècnic del servei oferirà una atenció presencial i personalitzada a cadascuna de les persones inscrites a la borsa de treball.  Els usuaris i les usuàries podran fer consultes sobre qualsevol tipus de tràmit relacionat amb el servei, tindran accés a les ofertes de feina de tota la província de Barcelona, a través de la Xarxa Xaloc i rebran suport per a l’elaboració del currículum així com orientació per a la recerca de feina.


Informació relacionada


Data de modificació: 31/05/2021 09:05:20