Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

07:48  |  17/06/2021

Facilitant la tramitació amb el certificat digital

  • logo idCAT

    logo idCAT

28/05/2021

S’ofereixen unes sessions formatives per conèixer les utilitats del certificat i els tràmits que permet fer amb l’administració local

L’Ajuntament de Pallejà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix unes sessions formatives sobre quins tràmits es poden fer amb el certificat digital IdCat. L’objectiu és que la ciutadania pugui conèixer les utilitats d’aquest certificat així com els diferents tràmits telemàtics que permet fer amb l’Administració pública.

 

Les sessions, destinades prioritàriament a persones que es trobin en recerca de feina o volen millorar la seva ocupació, es duran a terme de manera virtual els dies 7, 8 i 10 de juny de 12 a 14 hores. 

 

Durant aquestes jornades de treball es tractaran aspectes com què cal saber sobre l’IdCat, com obtenir-lo i instal·lar-lo o com resoldre dubtes sobre el certificat digital. Així mateix, s’informarà les persones participants sobre els tràmits que es poden fer amb l’IdCat a les seus electròniques de diferents ens com el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Servei d’Ocupació Públic Estatal (SEPE), la Seguretat Social o l’Agència Tributària.

 

Les persones interessades en inscriure’s, cal que s’adrecin a La Molinada a través del telèfon 93 663 15 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça adel.palleja@palleja.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/05/2021 12:08:26