Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:16  |  23/04/2021

Una àmplia oferta formativa a la Molinada

  • Reconstruint el nostre Objectiu laboral

    Reconstruint el nostre Objectiu laboral

06/04/2021

A partir del 8 d’abril s’oferiran noves sessions d’orientació laboral per afavorir la recerca de feina amb garanties d’èxit

L’Ajuntament de Pallejà presenta la nova oferta de formació que s’impartirà entre els mesos d’abril i juny en el marc del programa ‘Eines per al teu futur’, un cicle formatiu destinat prioritàriament a persones desocupades del municipi que vulguin ampliar les seves competències i aconseguir, així, noves oportunitats laborals. S’han programat accions formatives en diferents àmbits com la seguretat alimentària, la informàtica i les TIC, els drets laborals del règim del treball a la llar i certificats de professionalitat d’auxiliar de magatzem i d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

 

Un altre dels àmbits formatius és el de l’orientació laboral. La situació causada per la COVID, de possible manca d’autoconfiança i de desmotivació planteja nous reptes a l’hora d’iniciar la recerca de feina amb garanties d’èxit. A partir del dia 8 d’abril es reprendrà el curs Reconstruint el nostre objectiu laboral, que pretén donar eines a les persones participants per a iniciar un canvi dirigit a descobrir i entrenar competències personals i professionals útils per assolir els objectius laborals. Les persones interessades s’hi poden inscriure encara que el curs hagi començat.

 

Algunes d’aquestes accions formatives s’impartiran en línia i d’altres seran presencials. En aquest darrer cas, l’aforament serà limitat i es prendran les mesures necessàries per a garantir la seguretat de les persones participants. Podeu consultar també el díptic informatiu amb tota la informació sobre els cursos, les dates i els horaris previstos.

 

Les inscripcions es poden realitzar a través de l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 06/04/2021 15:13:39