Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:55  |  23/04/2021

Nova jornada de donació de sang a Pallejà

  • Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits

    Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits

  • Donació de sang - Abril 2021

    Donació de sang - Abril 2021

06/04/2021

Una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits visitarà el Castell el proper dilluns 12 d’abril per atendre les persones que hagin reserva’t cita prèviament

Pallejà col·labora, un cop més, amb el Banc de Sang per augmentar el nombre de donacions i garantir així les reserves als hospitals. Una unitat mòbil s’instal·larà el proper dilluns dia 12 d’abril al Castell (av. Prat de la Riba, 10), de 16 a 20 hores. Per a participar en la campanya caldrà que les persones donants demanin cita prèvia a través del web donarsang.gencat.cat.

 

Recordem que per poder donar sang cal ser major d’edat i menor de 65 anys, pesar més de 50 quilos i no és necessari estar en dejú. El Banc de Sang, com a organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix totes les mesures de prevenció. Els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai i han de guardar una distància de seguretat amb la resta de persones. Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

 

Cada dia fan falta al voltant d’un miler de donacions per poder garantir el subministrament de sang a totes les persones que ho requereixen. Al web donarsang.gencat.cat s’ha habilitat un espai on podeu consultar a temps real l’estat de les reserves dels propers dies.


Informació relacionada


Data de modificació: 06/04/2021 11:17:48