Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:25  |  23/04/2021

La biblioteca ampliarà el servei després de Setmana Santa

  • Biblioteca Municipal - Setmana Santa

    Biblioteca Municipal - Setmana Santa

  • Ampliació dels serveis

    Ampliació dels serveis

30/03/2021

De dijous 1 a dilluns dia 5 d’abril, l’equipament romandrà tancat però la bústia de retorn estarà operativa les 24 hores

Amb motiu de la Setmana Santa, la biblioteca municipal tancarà les seves portes del dijous dia 1 d’abril a dilluns dia 5, ambdós inclosos. Les persones que hagin de fer arribar algun document, podran utilitzar la bústia de retorn que romandrà operativa les 24 hores del dia.

 

A partir del dia 6 d’abril la biblioteca amplia els seus horaris i els serveis que ofereix a la ciutadania. S’hi podrà accedir de dilluns a divendres de 16 a 20 hores i els matins de dimarts, dijous i dissabte de 9.30 a 14 hores.

 

Les persones usuàries tindran accés lliure a la sala d’estudi. Tot i així, només s’hi podrà anar a estudiar de manera individual i serà el personal de l’equipament el que assignarà el lloc. L’aforament estarà limitat al 50 %. També es podrà accedir lliurament als ordinadors, que també seran assignats pel personal del servei.

 

Serà necessari complir amb les mesures de prevenció establertes com l’ús obligatori de dur mascareta tant per accedir a la biblioteca com per a fer ús dels ordinadors i la sala d’estudi. Caldrà posar-se també gel hidroalcohòlic tant a l’entrada de l’equipament com per a fer ús dels ordinadors.Data de modificació: 30/03/2021 13:01:07