Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:28  |  28/07/2021

S’obre el termini per participar en els concursos literaris de Sant Jordi

  • Sant Jordi

    Sant Jordi

26/03/2021

Les persones interessades poden presentar els seus treballs en català, castellà o anglès fins al proper dimecres dia 7 d’abril

Coincidint amb la proximitat de la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Pallejà publica les bases dels tres concursos literaris que es convoquen anualment amb la intenció de fomentar i promoure la creació literària en tres llengües: català, castellà i anglès. El concurs literari Sant Jordi, en català, arriba enguany a la seva 33a edició mentre que els concursos Miguel de Cervantes  i William Shakespeare es van convocar al 2017 per primera vegada al municipi. En els tres casos s’han establert quatre categories de participació en funció de l’edat: en el grup A entraran els infants nascuts a partir del 2012 i fins als 12 anys; en el grup B els nois i noies de 13 a 14 anys; en el grup C els de 15 a 18 anys; i, finalment, les persones majors de 18 anys formaran part del grup D.

 

Les persones interessades hauran de presentar una única composició literària inèdita, de temàtica lliure, en format vers, conte o narració breu, i amb una extensió màxima de tres fulls. El termini de presentació dels relats finalitzarà dimecres dia 7 d’abril. Les obres s’hauran de presentar de manera digital a través del correu electrònic cultura.palleja@palleja.cat.

 

El jurat valorarà la qualitat, la creativitat i la correcció lingüística. Hi haurà un premi absolut a la creació literària (sigui poesia o narració breu), un premi a la millor poesia, i un premi a la millor narració breu. El lliurament es farà el mateix divendres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a les 19 hores.

 

Podeu consultar les bases dels tres certàmens en els documents adjunts.


Informació relacionada


Data de modificació: 26/03/2021 11:14:43