Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:32  |  23/04/2021

Pallejà s’adhereix a la commemoració del Dia Mundial de les persones Consumidores

  • Dia Mundial de les Persones Consumidores

    Dia Mundial de les Persones Consumidores

12/03/2021

El dia 15 de març se celebra aquesta data que en aquesta edició vol posar l’èmfasi en evitar els fraus en les compres a internet

El proper dilluns dia 15 de març es commemora el Dia mundial de les Persones Consumidores, que aquest any compta amb el lema Evita fraus en les compres a Internet’. La crisi generada per la propagació de la COVID-19 ha provocat un abans i un després en les tendències de compra dels consumidors, tant a curt com a mitjà termini. Durant aquest període, en alguns sectors s'ha produït un augment en les compres a través d’internet i s'espera que aquesta tendència continuï incrementant-se una vegada acabi la crisi. Segons dades dels serveis de suport i tramitació de reclamacions de consum, durant l’any 2020 també van augmentar significativament els litigis en el sector del comerç electrònic.

 

És per això que aquest any la campanya vol donar consells a la ciutadania sobre els seus drets com a consumidor a l’hora de fer ús del comerç electrònic, com el dret a ser informat sobre el procés de compta, a obtenir informació veraç i acurada dels productes i serveis posats a la venda o el dret a utilitzar mitjans de pagament segurs.

 

L’Ajuntament de Pallejà ofereix, a través de Servei municipal de Consum, tota la informació necessària per a fer front a aquest tipus de fraus. Així mateix, també dóna suport en el procés de mediació. El servei està ubicat a les instal·lacions de La Molinada (av. Prat de la Riba) els dilluns i dimarts de 10 a 14 hores i els dimarts a la tarda de 16 a 19 hores. Per a ser atès és imprescindible demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 663 15 40 o bé sol·licitant-la a través de la Seu electrònica.


Informació relacionada


Data de modificació: 12/03/2021 13:23:27