Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

22:26  |  17/01/2021

Viu un Nadal diferent a Pallejà

 • Bústia reial

  Bústia reial

 • Pessebre monumental

  Pessebre monumental

 • Encesa de les llums de Nadal

  Encesa de les llums de Nadal

 • Bústia Pare Noel

  Bústia Pare Noel

18/12/2020

Fins al proper 10 de gener s’han programat activitats diverses entre les quals no faltarà la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient

El Nadal és ben a prop i Pallejà ja fa dies que va encendre la il·luminació nadalenca per guarnir els carrers del municipi fins al proper 10 de gener. La situació actual derivada de la pandèmia ha obligat a anul·lar algun dels actes habituals d’aquestes dates però, tot i així, des del consistori s’ha treballat en una programació diferent però que vol preservar les tradicions i la il·lusió de petits i grans.

 

Avui mateix s’inaugurarà l’exposició del Pessebre – Diorames 2020 que organitza el Grup de Pessebristes de Pallejà i que es podrà visitar a l’entrada del Castell de Pallejà fins al 8 de gener els dies laborables de 17 a 19 hores, seguint els protocols sanitaris establerts. Així mateix, us recordem que, si us agraden els pessebres, teniu fins al 23 de desembre per a participar en el primer concurs virtual que organitza l’Associació de Modelistes de Pallejà. Els premis es lliuraran al Castell el proper 8 de gener a les 19 hores.

 

El Pare Noel ha confirmat que visitarà Pallejà la nit del 24 de desembre però no podrà venir prèviament a recollir les cartes dels infants. És per això que s’ha habilitat una bústia davant la Caseta de Fusta de Fontpineda per tal que els nens i nenes puguin dipositar-hi la seva missiva. Podran fer-ho fins al 24 de desembre. El mateix passarà amb els patges reials que no podran venir prèviament a recollir les cartes dels pallejanencs i pallejanenques. Tot i així, totes arribaran a mans de Melcior, Gaspar i Baltasar gràcies a la bústia habilitada a la plaça del Castell. Hi haurà temps per dipositar-hi la carta fins al 4 de gener. L’horari d’aquesta serà de dilluns a diumenge de 16 a 20 hores i dissabtes i diumenges també al matí de 10 a 13 hores. Hi haurà una altra bústia reial itinerant pel municipi.

 

Sens dubte, un dels moments més esperats pels infants és la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient el proper 5 de gener. Aquest any no es podrà fer la tradicional Cavalcada però s’està treballant per tal que els infants del municipi puguin saludar Melcior, Gaspar i Baltasar abans que comencin a repartir els regals per totes les llars.


Informació relacionada


Data de modificació: 18/12/2020 13:15:48