Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:31  |  02/12/2020

Un servei de gestoria a disposició dels sectors afectats per la pandèmia

  • Sector de la restauració

    Sector de la restauració

19/11/2020

L’Ajuntament torna a oferir aquest servei per a tramitar els ajuts anunciats per la Generalitat de Catalunya

El consistori torna a posar a disposició dels establiments locals un servei de gestoria. L’objectiu és facilitar la realització dels tràmits necessaris per a poder obtenir les ajudes anunciades pel govern català a tots aquells negocis dels sectors de la restauració i centres d’estètiques que van ser obligats a tancar en base a la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre que establia restriccions i limitacions a tota Catalunya per aturar els contagis de la COVID-19.

 

Actualment la Generalitat ha anunciat un nous ajuts de 1.500 euros per als sectors afectats. A data d’avui, 19 de novembre, la convocatòria no ha estat publicada encara però, tot i així, es recomana als propietaris de negocis interessats que sol·licitin l’accés a aquest servei a l’Ajuntament a través de la instància habilitada a la seu electrònica.

 

Es preveu que el termini de presentació de les sol·licituds de les esmentades ajudes sigui molt curt i per tant caldrà fer els tràmits de forma molt àgil. Tant bon punt s’hagi fet la petició del servei, s’emetrà una autorització i s’indicarà la persona interessada a quina gestoria s’ha d’adreçar i quina documentació ha de portar.

 

Es pot demanar més informació a través del telèfon 93 663 15 40.


Informació relacionada


Data de modificació: 19/11/2020 13:51:32