Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:29  |  02/12/2020

Es prorroguen deu dies més les restriccions per limitar la interacció social

  • Restriccions i limitacions

    Restriccions i limitacions

13/11/2020

El confinament municipal de cap de setmana es manté, així com el tancament del sector de l’hostaleria i la restauració

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat deu dies més les mesures per aturar l’augment dels contagis de la COVID-19. El confinament municipal de cap de setmana es perllongarà així com el tancament del sector de l'hostaleria i la restauració, tot i que poden seguir oferint menjar per emportar i a domicili. Així, doncs, no es podrà sortir del municipi des de les 6 h del divendres a les 6 h de dilluns. També es mantenen les restriccions nocturnes durant tota la setmana, des de les 22 fins a les 6 h, amb algunes excepcions.

 

Les úniques novetats són la reobertura amb condicions dels negocis d'estètica i massatge, que podran reobrir demà dissabte, i la limitació de l'aforament en els centres de culte a no més d’un centenar de persones. Per Continuen suspeses les activitats amb públic, per la qual cosa seguiran tancats els equipaments esportius i culturals i continua en vigor la limitació a grups de sis persones tant l'àmbit públic com en el familiar.

 

A partir del 23 de novembre, si l'evolució de la pandèmia és favorable, es podrien començar a relaxar les mesures i es podria arribar a una reobertura gradual dels sectors més afectats per les restriccions, començant per aquelles activitats de menor risc que es poden desenvolupar a l'aire lliure, com les terrasses dels locals d'hostaleria.

 

Aquestes noves mesures entraran en vigor la matinada de divendres a dissabte, quan es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).


Informació relacionada


Data de modificació: 13/11/2020 13:04:21