Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:43  |  20/09/2020

Nou pla d’ocupació per a la incorporació d’un tècnic/a d’educació

  • Preinscripció escolar

    Preinscripció escolar

07/09/2020

S’obre un procés de selecció per accedir a un contracte temporal que tindrà una durada de nou mesos

L’Ajuntament de Pallejà ha rebut una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a la contractació, a través d’un pla d’ocupació, d’un tècnic/a d’educació durant un període de nou mesos. L’ajut forma part del programa metropolità de dinamització del mercat de treball per al període 2020-2023.

 

La persona contractada donarà suport al cap de l’àrea de serveis a les persones en tot allò relació amb la gestió, tramitació i resolució d’incidències en l’àmbit educatiu. La presentació de sol·licituds s’haurà de realitzar a través del Registre general de l’Ajuntament a través d’una instància general i aportant la documentació requerida que es podran fer arribar de forma telemàtica a través de la seu electrònica o bé presencialment, amb cita prèvia. El termini per a realitzar el tràmit finalitzarà el proper dia 18 de setembre.

 

Podeu consultar els criteris per accedir al contracte de treball al taulell d’anuncis de l’Ajuntament i a la seu electrònica. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 663 15 40.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/09/2020 11:52:29