Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:52  |  20/09/2020

Cursos i tallers per aconseguir noves oportunitats laborals

  • Formació

    Formació

02/09/2020

Fins al mes de desembre s’han programat tallers d’informàtica, seguretat alimentària i orientació en la recerca de feina

Es recorda a la ciutadania que a partir del mes de setembre l’Ajuntament de Pallejà oferirà nous cursos i tallers en el marc del programa ‘Eines per al teu futur’. Es tracta d’un cicle formatiu destinat prioritàriament a persones desocupades del municipi que vulguin ampliar les seves competències i aconseguir, així, noves oportunitats laborals.

 

Durant el darrer quadrimestre del 2020 s’han programat accions formatives en diferents àmbits com la informàtica i la seguretat alimentària, a més de donar eines i recursos a petites empreses i persones autònomes per a millorar els seus negocis. També s’oferiran cursos per a obtenir els certificats de professionalitat d’auxiliar de magatzem i d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

 

Un altre dels àmbits serà el de l’orientació laboral. Al llarg del darrer trimestre de l’any s’oferiran tallers per a entrenar la selecció grupal a través d’un Room Scape, practicar la venda d’un mateix o per a motivar les persones desocupades majors de 45 anys.    

 

Algunes d’aquestes accions formatives s’impartiran en línia i d’altres seran presencials. En aquest darrer cas, l’aforament es limitarà a 12 alumnes i es prendran les mesures necessàries per a garantir la seguretat de les persones participants.

 

Les inscripcions es poden realitzar a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27) o a través de l’enllaç adjunt. Podeu consultar també el díptic informatiu amb més informació sobre el contingut dels cursos, les dates i els horaris previstos.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/08/2020 15:01:48