Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

12:18  |  20/09/2020

S’obre un nou procés per acreditar les competències professionals

  • Atur

    Atur

19/08/2020

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica de l’1 al 28 de setembre

La Generalitat de Catalunya posa en marxa una nova convocatòria per acreditar les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies formatives no oficials. El procés vol donar resposta a la situació de moltes persones que tenen aquestes competències, però no un certificat oficial.

 

Es pot sol·licitar l’avaluació i l’acreditació de les competències en els següents àmbits professionals: acció social, accions d'inclusió, activitats auxiliars de magatzem, activitats comercials, administració i finances, allotjament, assistència a la direcció, atenció a persones en situació de dependència, biocides, condicionament físic, confecció de pàgines web, cuina i gastronomia, documentació i administració sanitàries, emergències sanitàries, ensenyament i animació socioesportiva, gestió de vendes i espais comercials, guia en el medi natural i de temps lliure, guia, informació i assistència turístiques, higiene bucodental, instal·lacions elèctriques i automàtiques, ioga, jardineria, lleure, neteja, planta química, salvament i socorrisme i/o sistemes microinformàtics i xarxes.

 

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica a través de l’enllaç adjunt. El termini s’obrirà el dia 1 de setembre i finalitzarà el 28 de setembre de 2020.

 

Per a més informació sobre el procés, us podeu adreçar a l’edifici de La Molinada trucant al 93 663 15 40 o consultar el web http://acreditat.gencat.cat/ca/.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/08/2020 14:55:16