Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

13:49  |  15/07/2020

Es reprenen alguns serveis de la biblioteca municipal

  • Biblioteca de Pallejà

    Biblioteca de Pallejà

  • Normes de funcionament de la biblioteca

    Normes de funcionament de la biblioteca

26/06/2020

Des del passat dijous 25 de juny, els veïns i veïnes de Pallejà poden anar-hi a estudiar o accedir als ordinadors amb cita prèvia

Després de la seva reobertura, el passat 8 de juny, la biblioteca municipal de Pallejà va recuperant alguns dels serveis que oferia a la ciutadania abans del confinament. La majoria, però, es reprenen amb cita prèvia per a evitar aglomeracions.

 

Els usuaris i usuàries que vulguin accedir a l’equipament per a estudiar, poden fer-ho des del passat 25 de juny però només demanant hora a través del telèfon 93 663 18 87. El mateix hauran de fer les persones que vulguin tenir accés als ordinadors. En canvi, si el que necessiteu és agafar documents en préstec, podeu demanar també dia i hora per telèfon o bé a través de la Biblioteca virtual. Es poden consultar els documents disponibles consultant el catàleg http://aladi.diba.cat/.

 

Per a fer devolucions no cal demanar cita prèvia atès que els documents s’han de retornar a la caixa habilitada a la recepció del Castell.

 

Recordem que per accedir a la biblioteca cal complir les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries com mantenir una distància de seguretat, fer ús de la mascareta i netejar-se les mans abans d’accedir a l’equipament.

 

 Data de modificació: 26/06/2020 14:16:03