Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

12:37  |  15/07/2020

Pallejà entra en l’etapa de represa

  • Parc infantil

    Parc infantil

19/06/2020

Es mantenen les mesures de seguretat però reobren alguns equipaments com els parcs infantils i els espais de socialització de gossos

Avui divendres, dia 19 de juny, Pallejà entra en l’anomenada etapa de represa o nova normalitat. Un cop superades les diferents fases de la desescalada, es simplifiquen les normes establertes però es mantenen algunes mesures de prevenció com  l’ús de la mascareta o la distància de seguretat. De moment, s’eliminen les restriccions de mobilitat dins el territori català i, a partir del 21 de juny que finalitza l’estat d’alarma, es permetrà la lliure circulació entre comunitats autònomes. Pel que fa als establiments comercials i de restauració, les limitacions d’aforament d’un 50 % a l’interior i un 75 % a l’aire lliure deixaran de tenir efecte el dia 25 de juny.

 

A Pallejà, l’etapa de represa permet fer ús dels elements comuns i de joc dels parcs infantils. Així mateix, s’han reobert els dos espais de socialització de gossos i està permesa l'activitat esportiva a la zona de workout i a la pista esportiva del Carrer Barcelona i de la Plaça Lluís Companys.

Des de l’Ajuntament, però, es recorda que cal evitar les aglomeracions, portar la mascareta si no podem mantenir la distància mínima de seguretat d’un metre i mig entre persones i rentar-se les mans sovint amb sabó o fel hidroalcohòlic abans de fer ús d’elements comuns.

 

Podeu ampliar més informació sobre la nova etapa de represa en l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 19/06/2020 11:10:37