Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

13:37  |  27/05/2020

Èxit de participació en un curs de monitor/a de suport per a infants amb NEE

  • Formació

    Formació

19/05/2020

Un total de 46 persones s’han inscrit per a rebre aquesta formació que s’ofereix de forma telemàtica

Aquesta setmana s’ha iniciat el curs de monitor/a de suport per a infants amb necessitats educatives especials (NEE). Es tracta d’una formació que ofereix l’Ajuntament de Pallejà amb recursos propis amb la voluntat de millorar l’ocupabilitat de les persones demandants d’ocupació i que, prioritàriament, es troben sense feina. Al mateix temps, es vol potenciar la figura del monitor per a infants amb NEE o vetllador que dona suport a l’autonomia dels infants i joves amb un alt grau de dependència per tal que puguin participar en totes les activitats acadèmiques.

 

El curs ha tingut una molt bona acollida per part de les persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Pallejà. Actualment hi ha un total de 46 persones inscrites del nostre municipi.

 

Atesa la situació actual provocada per la crisi sanitària de la COVID-19, el consistori ha optat per oferir aquesta formació en la modalitat a distància. Recordem que el curs té una durada de 40 hores i es fa de dilluns a divendres. Va començar dilluns 18 de maig i finalitzarà el 18 de juny.

 

 Data de modificació: 19/05/2020 11:32:56