Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:12  |  14/12/2019

Nova edició del programa Fem Pinya de prevenció de la drogodependència

  • 1438.jpg

    1438.jpg

19/05/2015

Un total de 46 nois i noies d’11 i 12 anys participen en aquesta iniciativa que es realitza en horari extraescolar

En el marc del Pla Local de Drogodependències, l’Ajuntament de Pallejà posa en marxa el programa Fem Pinya. Es tracta d’una iniciativa que vol acompanyar als nois i noies que es troben en plena preadolescència i promoure i reforçar actituds contràries al consum de drogues. En aquesta edició hi participen un total de 46 nois i noies d’11 i 12 anys. Prèviament al seu inici, s’han organitzat unes xerrades en els centres educatius per tal de presentar el projecte als alumnes de sisè de primària.
El programa s’aplica en diferents serveis com el Punt Jove, la biblioteca, el centre d’atenció primària (CAP), el casal de la gent gran i la zona esportiva que els participants visitaran fora de l’horari escolar. Es faran un total de sis sessions durant els mesos de maig i juny que es completaran amb una festa de cloenda.
Els nois i noies que hi participen han rebut un àlbum de cromos que hauran d’anar omplint i que al mateix temps serà el quadern d’activitats i l’agenda del programa. Els cromos els reben gratuïtament als equipaments col·laboradors, després de cada sessió. A més, tots els participants que l’hagin completat participaran en el sorteig d’un premi final.


Data de modificació: 21/01/2016 16:56:39