Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:55  |  27/05/2020

Es permetrà l’ampliació de l’espai de les terrasses en el sector de l’hostaleria

  • Ocupació de la via pública

    Ocupació de la via pública

08/05/2020

La mesura s’aplicarà en la fase 1 sempre i quan es garanteixi el distanciament així com l’accessibilitat a la via pública

L’Ajuntament de Pallejà ha aprovat noves mesures per pal·liar els efectes de la crisi econòmica provocada per la propagació de la Covid-19 en el sector de l’hostaleria i la restauració. L’objectiu és facilitar que es reprengui l’activitat i l’ocupació de manera ràpida després del xoc provocat per la crisi sanitària.

 

El consistori permetrà que els establiments que disposen d’espai exterior concedit per ocupar la via pública amb taules i cadires, puguin ampliar la superfície màxima permesa per poder tenir, així, un major aforament. Els Serveis tècnics municipals estudiaran cada cas de manera particular per a garantir que es compleixi amb les mesures de distanciament decretades per les autoritats sanitàries així com assegurar que no es vegi perjudicada l’accessibilitat dels vianants. S’estudia també la possibilitat de permetre ocupar la via pública amb taules i cadires a aquelles activitats del sector que fins a la data no disposaven de permís per a fer-ho.

 

Aquesta mesura es començarà a aplicar en el moment en que el municipi de Pallejà entri en la fase 1 del Pla de desescalada aprovat pel govern estatal i romandrà vigent mentre el pla continuï operatiu.


Informació relacionada


Data de modificació: 08/05/2020 11:50:26