Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:49  |  27/05/2020

Aquest cap de setmana, El Baix és cultura

  • El Baix és cultura

    El Baix és cultura

  • El Baix és cultura

    El Baix és cultura

07/05/2020

Pallejà és un dels 20 municipis que han sumat els seus esforços per a organitzar el primer festival en línia d’àmbit comarcal

Els dies 8, 9 i 10 de maig se celebra el festival El Baix és cultura. L'Ajuntament de Pallejà és un dels 20 consistoris que han sumat esforços i creativitat per a organitzar el primer festival en línia d’àmbit comarcal. Es tracta d’una iniciativa que vol posar en valor el talent cultural del Baix Llobregat potenciant i donant suport a artistes locals a través d’un projecte comú que els obre portes més enllà del seu municipi en un moment en el qual el sector cultural està especialment colpejat per la crisi sanitària de la COVID-19.

 

El Baix és cultura aplegarà més de 100 actuacions en directe amb els i les artistes actuant des de casa seva. S’han programat, per exemple, tallers (de circ, cuina, ball, ràdio, robòtica...), contacontes (per a infants i adults), accions d’art digital (curts i sèries),  actuacions de dansa (clàssica, contemporània, espanyola, urbana, etc.), monòlegs, concerts acústics, sessions de dj i activitats teatrals i d’altres relacionades amb la literatura.

 

Per a facilitar el seguiment de les activitats programades, els ajuntaments participants han dividit la comarca en quatre zones geogràfiques, amb un canal específic d’Instagram per a cadascuna d’elles. A Pallejà es podrà seguir a través del perfil @elbaixescultura_zonacentre.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/05/2020 16:10:38