Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:59  |  27/05/2020

Tràmits i terminis de pagament de l’Impost sobre Vehicles

  • Taxes i impostos

    Taxes i impostos

04/05/2020

L’ORGT ha ampliat el termini per a fer front a la despesa tot i que els rebuts de cobrament i les liquidacions arribin amb dates caducades

Aquests dies, hi ha veïns i veïnes de Pallejà que estan rebent documents de pagament amb dates caducades o a punt de fer-ho, principalment de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM). El motiu és que aquestes notificacions s’havien quedat aturades a Correus degut a la situació d’estat d’alarma.

 

En el cas dels tríptics en voluntària, el mateix document es pot utilitzar per a fer el pagament a través d’un caixer automàtic, de forma telemàtica o per telèfon, atès que els bancs ja estan informats sobre la pròrroga del termini de cobrament d’aquest impost.

 

En el cas de les liquidacions d’ingrés directe, aquest document no és vàlid però els i les contribuents poden aconseguir el nou document descarregant-lo de la seu electrònica o trucant al telèfon d’atenció a la ciutadania. El nou document inclourà el nou termini de finalització de pagament que ha establert el RDL 15/2020.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/05/2020 13:36:51