Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:26  |  27/05/2020

El Servei Local d’Ocupació segueix operatiu durant el confinament

  • Foment de l'ocupació

    Foment de l'ocupació

16/04/2020

Les persones, siguin o no usuàries del servei, poden accedir a informació i recursos per afavorir el seu retorn al mercat de treball

Des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Pallejà es continua treballant per oferir suport, informació i assessorament a les persones que es troben en situació de recerca de feina. Les professionals del servei atenen diàriament consultes i resolen, principalment, dubtes sobre prestacions i ofertes de feina, al mateix temps que ofereixen recursos per afavorir la recerca d’ocupació.

 

Des de l’inici del confinament, el servei ha posat en marxa totes les eines possibles per a donar suport als veïns i veïnes del municipi, coordinant-se amb altres àrees municipals, com Joventut, Serveis Socials, Comerç i Consum, així com amb organismes oficials, com el SOC i el SEPE, per poder continuar oferint servei a la ciutadania.

 

Tot i que el confinament no permet atendre de manera presencial, les persones interessades en inscriure’s a la borsa de treball per tenir accés a les ofertes de treball, poden demanar cita prèvia per a una entrevista a través del telèfon 93 663 15 40. L’atenció presencial es reprendrà tan bon punt finalitzi l’estat d’alarma.

 

Temporalment s’ofereix atenció telemàtica a les persones que no són usuàries del servei, les quals poden accedir a diferents recursos com, per exemple, el  suport en la millora del currículum, l’accés a les ofertes de feina , gestionades o no pel servei o la informació sobre prestacions. Les persones que ja són usuàries del servei poden consultar i vincular-se a les ofertes de feina a través d’aquest enllaç.Data de modificació: 16/04/2020 10:28:57