Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:47  |  25/05/2020

S’obre a la ciutadania l’elaboració d’una ordenança fiscal

  • Escola bressol municipal L'Espurna

    Escola bressol municipal L'Espurna

28/02/2020

Es posa en marxa una consulta pública sobre la normativa que ha de regular les taxes de l’escola bressol municipal l’Espurna

L’Ajuntament de Pallejà ha posat en marxa un procés per fomentar la participació de la ciutadania en l’elaboració de la nova ordenança fiscal que ha de regular les taxes del servei que ofereix l’Escola Bressol Municipal l’Espurna. L’objectiu és recollir les opinions i suggeriments dels veïns i veïnes del municipi així com de les organitzacions i entitats potencialment afectades per la futura norma.

 

Aquesta nova ordenança pretén regular econòmicament tots els serveis que es presten en el centre educatiu tenint en compte el cost per alumne i que una part proporcional d’aquesta despesa és assumida per les famílies. Així mateix, també ha d’establir uns preus públics que facin sostenible el servei.

 

Les persones interessades poden donar les seves opinions i fer els seus suggeriments durant els 15 dies següents a comptar des de la publicació d’aquest anunci al web municipal. El termini finalitzarà el dia 20 de març de 2020. Les aportacions es poden fer arribar a través d’una instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Pallejà de forma presencial o per internet, a través del registre electrònic habilitat a la seu electrònica.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/02/2020 13:20:39