Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:33  |  25/05/2020

Suport a les famílies per motivar els adolescents en els estudis

  • Motivació pels estudis

    Motivació pels estudis

28/02/2020

El coaching Carles Ventura oferirà un taller que vol donar eines als pares i mares per evitar que el jovent baixi el seu rendiment escolar

El proper dimarts dia 10 de març, a les 19 hores, el Castell de Pallejà acollirà una conferència del coaching Carles Ventura que pretén donar suport a les famílies amb fills i filles adolescents o que estan a punt d’arribar a aquesta etapa vital. La intenció és donar eines als pares i mares per acompanyar millor els seus fills i filles en moments de desmotivació causats, majoritàriament, per la perspectiva d’un mercat laboral complicat, perquè les assignatures no agraden, per la por a fracassar o, fins i tot, per la pressió dels propis pares. Aquestes etapes de desconnexió envers els estudis es donen principalment durant l’ESO i el Batxillerat i poden fer caure el seu rendiment escolar.

 

Durant la xerrada s’analitzarà l’entorn del jovent i es parlarà de com reduir-ne els seus efectes sobre la motivació; es revisaran i es treballaran els factors de desmotivació més personals de l’alumnat; es trauran les etiquetes que els pares i mares col·loquen als seus fills i filles i que limiten el seu creixement; i s’empenyerà les famílies a fer canvis en el seu dia a dia que ajudin a millorar la motivació del jovent.

 

En Carles Ventura treballa donant suport a joves i les seves famílies en moments de canvi. Col·labora amb escoles i institucions amb l’objectiu d’aconseguir que la societat del futur sigui una mica millor que l’actual.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/02/2020 10:26:52