Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:41  |  05/04/2020

Noves propostes formatives per afavorir la recerca de feina

  • Recerca d'oportunitats laborals

    Recerca d'oportunitats laborals

14/02/2020

Aquest primer trimestre del 2020 s’ofereixen nous tallers d’orientació laboral destinats a fomentar l’ocupació al municipi

En el marc del programa ‘Eines per al teu futur’, l’Ajuntament de Pallejà ofereix una nova oferta de cursos molt innovadors i destinats a millorar les competències de la ciutadania a l’hora de buscar feina. El proper 27 de febrer, de 10 a 12 hores, s’impartirà el taller Com escollir els canals de recerca de feina més adients al meu perfil?. La proposta pretén que les persones participants puguin escollir amb criteri i de manera avantatjosa quins canals utilitzar i aconsellar-les per a treure partit dels seus contactes.

 

El segon curs s’oferirà els dies 4, 5 i 6 de març de 9.30 a 14 hores. Es tracta d’una formació sobre Estratègies per superar la discriminació laboral en la cerca de feina. L’objectiu és que l’alumnat pugui aplicar tècniques per rebatre i afrontar els estereotips, els prejudicis i la discriminació que es pot trobar durant el procés de recerca d’un lloc de treball.

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27). La data límit serà el mateix dia d’inici del curs, sempre que hi hagi places disponibles.

 

Més endavant s’oferiran altres propostes d’orientació laboral com la que permetrà practicar la venda d’un mateix a través de l’Elevator Pitch o un taller que vol entrenar la selecció grupal a partir de la realització d’un escape room.

 

El cicle ‘Eines per al teu futur’, està destinat prioritàriament a persones desocupades del municipi amb la intenció que puguin ampliar les seves competències i aconseguir, així, noves oportunitats laborals. En el díptic adjunt es pot consultar tota la informació sobre el contingut dels cursos, les dates i els horaris previstos.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/02/2020 12:53:50