Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:13  |  05/04/2020

Arriba la Festa Major de Santa Eulàlia

  • Festa Major de Santa Eulàlia 2020

    Festa Major de Santa Eulàlia 2020

31/01/2020

Els dies 7, 8, 9 i 12 de febrer hi haurà concerts, activitats infantils i actes més tradicionals com el Correfoc o la cercavila de gegants

La Festa Major d’Hivern arriba, un any més, coincidint amb la celebració de Santa Eulàlia. Els dies 7, 8, 9 i 12 de febrer, els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir d’una programació d’activitats culturals, infantils, tradicionals i festius destinada a un públic divers.

 

Els actes començaran divendres dia 7 amb el 2n Festival d’art i llum a Pallejà i les tradicionals Torrades de Festa Major. La sala d’actes del Castell acollirà també una sessió de cinema jove amb la projecció de la pel·lícula Los Japon.

Dissabte, la competició organitzada pel club d’escacs obrirà la jornada a la sala Pal·làdius. Durant el matí hi haurà activitats diverses per a tota la família com una tirada de bitlles catalanes al parc de la Molinada o josc de fusta a la plaça del Castell. A la tarda, el foc serà el protagonista: primer, a les 19.30 hores, amb el correfoc infantil en el qual participaran els diables de Torrelles i els cabrits de Pallejà, i mitja hora més tard amb el correfoc d’adults que també comptarà amb la col·laboració de la colla torrellenca.La jornada es tancarà amb la Festa Winterbac tour de Ràdio Flaixbac a la sala Pal·làdius. Les entrades són gratuïtes i es podran recollir al Jovespai a partir de dilluns a la tarda.

 

Diumenge arribaran altres actes tradicionals com les cercaviles de gegants que es faran coincidir amb la celebració del 25è aniversari del Martí i la Laieta. Amb aquest motiu es comptarà amb colles convidades d’arreu del territori català.

No faltaran durant el matí altres activitats com un torneig de petanca de la gent gran, una flash movie a càrrec de l’escola de dansa Sònia Navarro o la 17a trobada de col·leccionistes locals de plaques de cava. A partir del migdia hi haurà una barbacoa de germanor al Casal de la Gent Gran. El preu per participar-hi és de 5 €. Hi ha temps per a fer la inscripció fins al dia 3 de febrer. El cinema infantil, amb la projecció de la nova pel·lícula d’El Rey León tancarà els actes del cap de setmana.

 

Finalment, dimecres dia 12 se celebrarà l’eucaristia en honor a Santa Eulàlia, patrona de Pallejà. En finalitzar hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa. La Festa Major d’Hivern es tancarà amb activitats infantils com una xocolatada popular i un espectacle a càrrec del grup La Tresca.

 

Recordem que del 7 al 12 de febrer s’instal·larà la fira d’atraccions a la ronda de Santa Eulàlia, davant del polígon industrial.

 

Per a més informació, podeu consultar el programa adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 31/01/2020 11:33:01