Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

13:38  |  20/09/2020

Obert el termini d’inscripció per a la rua de Carnestoltes

  • Las Reinas del Panal

    Las Reinas del Panal

14/01/2020

Els grups que vulguin participar-hi en les categories general, joves o júnior s’hauran d’apuntar a través d’un formulari en línia

El Carnestoltes es troba cada cop més a prop i la KACO, amb el suport de l’Ajuntament, continua treballant per garantir que els pallejanencs i pallejanenques puguin gaudir de la que es considera una de les rues més participatives del Baix Llobregat. Els grups que estiguin interessats en mostrar les seves disfresses en la desfilada del proper 22 de febrer ja poden formalitzar la inscripció que, en aquesta edició, s’haurà de fer en línia a través del formulari adjunt.

 

Com en anteriors edicions, hi haurà un concurs de disfresses en el qual el jurat tindrà en compte aspectes com l’elaboració i confecció del vestuari de la comparsa, la qualitat dels decorats de les carrosses, el maquillatge, la creativitat i la pròpia desfilada pels carrers del municipi.

 

Així mateix, hi haurà una categoria general, una jove (per a nois i noies de 18 a 25 anys) i una júnior (per a adolescents de 12 a 17 anys). En el cas de les categories jove i júnior, seran necessàries un mínim de 5 persones per poder inscriure’s com a comparsa.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/01/2020 08:15:23